Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

21 Ağustos 2014 Perşembe

Teksas Houston'da Ufo Heyecanı


Houston Teksas Ufo


"Birinde, bir dairesel "nesne" görünüyor. Bir başkasında ise etkileyici bulutların önünde bir nesne görünüyor. Yine bir başka dairede ise etkileyici bir ışık gösterisi sunuyor. Peki onlarca kişi tarafından farklı yerlerden kaydedilen ve uzmanlarca incelemeye alınan bu görüntülerin kaynağı olan Houston Teksas'ta kim olmak istemez ki?" 

Ufo In Texas

    
    Houston semaları boyunca görülen bu ışıklı parlak daire ne? Parlak, ışıklı ve oval görünümlü Ufo, neredeyse bütün şehir tarafından fotograflanırken, videoya da alındı. Houston'da yaşayan ve farklı yerlerden olayı gören twitter kullanıcıları heseplarından çektikleri görüntüleri paylaştı. Öte yandan uzmanlar görüntüleri hemen incelemeye alırken Houston Doğa Bilimlerinin Müzesi'nde Astronomi bölümü Başkan Yardımcısı olan Dr. Carolyn Sumners, “Buradaki zorluk, bu cismin başka ne olabileceğini bulabilmek. Uzaylıların geldiğini söylemek çok kolay” dedi. Teksas Houston'un KPRC Local 2 isimli yerel kanalda da videoları son dakika haberleri olarak yayınlanan haberle birlikte görüntülerin gerçek olup olmadığı halk oyuna sunuldu. 

KPRC Local 2



     
 


   Peki gerçekten bir Ufo bu hafta Tesas'ı ziyaret etmişmiydi? Dr. Carolyn Sumners "bu gerçek bir nesne gibi görünüyor" dedi ve ekledi, "bir çok insan tarafından farklı açılardan da resme alınmış, biz bu nesnenin nerede olduğunu ve gerçekte ne olduğunu açıklamaya çalışacağız. Nihayetinde bu tarihe ve de kayıtlara izah edemeyeceğimiz bir şey olarak geçecekse, bu gerçekten heyecan verici" dedi. 

Orjinal Kaynaktan Çeviri ve Haber Kaynaklarından Derleme Nilüfer ALKAN


4 yorum:

  1. Yani bu haberin başka hiç bir yerde yayınlanmadan, bu blogda yayınlanması olağanüstü, sevgili admin bu kadar hızlı olduğunuz ve de habere doyurduğunuz için teşekkür ederim. Ayşegül...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Ayşegül, asıl biz teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  3. oldum olası ilgi duyduğum bir konu, elinize sağlık.
    hatta şöyle söyleyeyim aksesuar olarak maketlerini dahi almıştım buypasa.com dan:)

    YanıtlaSil