Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

27 Mayıs 2014 Salı

Evrende Yalnız Mıyız?

Evrende Yalnız Mıyız

Gerçekten Evrende Yalnız Mıyız?

"Evet, ben de ben, ikna edebilecek tek bir olay bile yaşamadım ama bir çok insan gibi ben de evrende yalnız olup olmadığımızla ilgili araştırıp, hikayeler okuyorum. Ve merak ediyorum evrende yalnız mıyız?"

  Dünyada azımsanamayacak kadar büyük bir topluluk dünyamızın uzaylılar tarafından ziyaret edildiğini, bu ziyaretlerin hükümetler tarafından bilindiğini ve garip sebepler yüzünden açıklanmadığını biliyor. Dünyamız ve bu koskoca evren belki eşsiz ama  bu başka formlarda yaşayan canlıların olmadığı anlamına gelmiyor. Ve aksine teknolojinin uçsuz bucaksız sınırsızlığında olan varlıkların olduğunu düşünenler... Hatta dünya üzerinde hala çok büyük tartışmalara sebep olan başta piramitler gibi bir çok tarihi yerin o tırnak işareti ile belirtilen teknolojik varlıkların eseri olduğunu düşünen bilim insanları da belgesel kanallarının en bilindikleri arasında. 

    Burada sorulması gereken soru şu, nerede bu varlıklar? Neden bir görünüp bir kayboluyorlar? Neden tam zamanlı değil onlarla irtibata geçebilmek? Tabi bu sorulara çeşitli spiritüel oluşumların, çeşitli cevapları var. Ama insan oğlu şu an bu cevapların bilinemezliği yüzünden merak kavramına sürekli ama sürekli bağımlılık duyuyor. Düşünülenden daha karışık olduğu ve evrende evrimleşmemizin henüz net olarak açıklanamadığı düşünülecek olursa, çok bilinmezli bir denklemin içerisindeyiz. Kanal bilgileri, spiritüel oluşumlar, bilgi kitabı, evrendeki yolculuk için değişik ve güzel kaynaklar ama yine de evrendeki yalnızlığımızı gözlerimizle görebildiğimiz kalabalığa çevirebilecek sonuca sahip değiliz... Kitaplara, filmlere konu olan ve milyon dolarların akıtıldığı bir sektör halini alan soru hep ama hep akıllarda kalmaya devam ediyor, evrende yalnız mıyız?