Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

16 Ekim 2011 Pazar

Android'in çıkış tarihine sadece günler kaldı!

Android sürümü ICS
 
Yeni Android ortaya çıkıyor!

"Steve Jobs'un ölümü nedeniyle ertelenen yeni Android sürümü ICS, işte bu tarihte geliyor... "


         Apple beklenmedik bir şekilde iPhone 5 yerine, iPhone 4S'i piyasaya sürmeye karar verdiğinden beri gözler Android cephesine çevrilmiş durumda. Uzun zamandır üzerinde çalışılan ve Steve Jobs'un ölümü nedeniyle tanıtımı ertelenen yeni Android sürümü Ice Cream Sandwich (ICS) artık çıkış tarihi için gün sayıyor. 
 
         Google daha önceki güncellemelerinde yaptığı gibi, ICS için de kendi YouTube kanalında bir video yayınladı. Videoda bir adet ICS maskotunun Google'ın Kaliforniya kampüsüne yerleştirildiğini izliyoruz. Pek tabi bizi asıl ilgilendiren, yapılan açıklamalarda yeni işletim sisteminin Ekim aynın 19'unda Hong Kong saati ile 10:00'da yayınlanacağı oldu. Türkiye saati ile sabah 05:00 sularına tekabül edecek olan yeni güncelleme Android için yeni bir milat olacak. 
 

        
Hangi cihazların bu yeni versiyonu kullanacağı halen bir kesinlik kazanmadığı gibi bilinen tek şey, Google'ın bu işe Nexus Prime ile başlayacak olması. Samsung tarafından üretilecek olan Nexus Prime'ın da, aynı tanıtımda ortaya çıkması bekleniyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder