Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

11 Nisan 2013 Perşembe

Papoose Tuz Gölünde Saklanan UFO'lar

Papoose Tuz Gölünde Saklanan UFO'lar

"Papoose Tuz Gölünde Saklanan UFOlar"



   Robert Lazar, eski bir 51. Bölge çalışanı olarak kendini lanse edip, askeri alanda saklanan uzaylılardan bahsettiğinden beri ilgi konusu olmuştu. Lazar, geri mühendislikle ABD'nin nasıl bir teknoloji atılımını yaptığına dair şahitliğini paylaştığında heyecan doruğa çıkmıştı ancak arkasında duran kimse olmadı ve bir peri masalı gibi unutulup gitti. Acaba yıllar sonra bu masalı hikayeye çevirecek kanıtlar yüz üstüne çıkacak mı?

                                 



  1989 yılında Robert Lazar adında bir gölge figür 51. Bölge'de çalıştığını iddia ederek sırları deşifre etme adına KLAS-TV istasyonunda bir TV programına konuk oldu.

Peşi sıra yapılan röportajlarda Lazar, geri mühendislikle açığa çıkarılan teknolojilerin hikayesini bizimle paylaştı. Lazar'a göre ABD yıllar boyunca ele geçirdiği 9 farklı UFO'yu 51. Bölge yakınlarındaki Papoose Gölü civarında Sektör-4 (S-4) adında bir hangarda sakladı ve üzerinde bilimsel çalışmalar yaptı.







   


   Lazar konuşmalarında sıkça Zeta Reticuli yıldız sisteminden bahsetti ve bu sistemdeki uzaylıları 100.000 yılı aşkın süredir Dünya üzerinde deneyler ve çalışmalar yaptığını anlattı.

Lazar'ın bu açıklamalarından hemen sonra tüm ulusal yayınlarda kendine yer etti ama kimse onun gerçeği söylediğini ispatlayamazdı. Bu kadar az kanıta rağmen Testors adında bir model firması, Lazar'ın öncülüğünde 1/48 oranında küçültülmüş bir uçan daire yaptı.





  Google haritalarından önce Testors, Lazar'ın söylediklerine öyle inanmıştı ki, zamanında Rus Hükümetin'e bir fotoğraf için 2000 dolar vermeyi kabul etti. Dönemin en ünlü Uzay İstasyonu MIR de gereken, yaptı ve Papoose Tuz Gölü'nün uzaydan çekilmiş fotoğrafını çekip Testors ile paylaştı.





      Her ne kadar bu fotoğraf Lazar'ın söylemlerine bir kanıt oluşturmasa da sıradışı görüntüsü ile meraklılarını büyülemeyi başardı.




Daha sonra bir grup protestocu Greenpeace ile ortaklık yaparak Nükleer Silah Araştırmalarını protesto etmek için kendine mekan olarak Papoose Tuz Gölünü seçti. Gölün girilmesi yasak bölgesine girmeyi başaran gönüllülerden ise kayda değer bir rapor ise gelmedi.

Daha sonra ise Arkeolog Jerry Freeman göl bölgesinde 19 yy'dan kalan bir tren yolu hattını ortaya çıkarmak için göl etrafında bir inceleme yaptığında ise Hava Kuvvetleri tarafından engellendi.

Lazar ise bugün bir kimyasal ürünler şirketini yönetmekte ve amatör kimyacılara deney imkanları sunmaktadır. Zaman zaman çıktığı radyo programlarıyla da eski anılarını sevenleriyle paylaşmaya devem etmekte.



Orijinal kaynaktan çeviri: http://bilimvespiritualizm.blogspot.com/ 


10 yorum:

  1. Haberi çok uzaklardan okuyorum, takip ediyorum. Yurt dışında haber düzenlemeyi düşünür müsün, ben mail atacağım sana. Çok beğeniyorum, içerikleri haberleri. Takipte olmaya devam edeceğim. Simon Aylin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, öncelikle takip etmeniz adına mutluyuz. İçerikleri seçerek sayfamızda yayınlıyoruz. Sizlerin de yorumlarıyla bizi yalnız bırakmaması bizim için çok önemkli. Siz takipte kaldıkça biz de ilham alacağız. Sevgilerle...

      Sil
    2. Sevgili Simon Aylin, çok teşekkür ederiz takibiniz için. Sevgiyle kalın...

      Sil
  2. merhaba ben de bayılıyorum içeriklere, eskı mısır hakkında da daha fazla paylaşımda bulunur musunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında bu da düşüncelerimiz arasında, yakında yeni gelişmeler olacak ve çehremiz biraz değişecek. Sevgilerle...

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Merhabalar, siteden e-malinize de mail gelebilir, sayfanın en üstünde bulunan "yazılarımdan haberdar" ol başlıklı yerin hemen altında bulunan kutucuğa mail adresinizi girerek bütün yazılarımızdan haberdar olabilirsiniz. Sevgilerle...

      Sil
  4. Şu an İstanbulda'yım. Sitenizi bir arkadaşım sayesinde duydum, şu an bir blog sitesine ilk defa bakıyorum denebilir. Tebrik ederim, bundan sonra sürekli takipte olacağım. Çok ilginç konulara değinmişsiniz, özellikle "Fermi Paradoksu". Kendi çapında makaleler yazan ve araştırmacı bir kişilik olan ben, sizinle de tanışmayı ve paylaşımda bulunmayı isterim. Çünkü çok renkli bir bilim ve antik çağ karması görüyorum. Mailinize kayıt oldum. Okumak için diğer her şeyi sabırsızlanıyorum. Ersin G.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ersin, ne kadar mutlu olduk sizi tanıdığımıza, bu yazılar bize daha da güç veriyor, daha çok araştırıp yazmak için. Çok renkli olmasına çalışıyoruz. Paylaşımlarımıza olan katkılarınız için ayrıca teşekkürler. Sevgiyle kalın...

      Sil
  5. http://mobilepiazza.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil